Llicències


El Club Atlètic Santa Fe, com a entitat membre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC), tramita les llicències federatives per a tots aquells associats que ho sol·licitin.

Les llicències tenen una vigència anual (gener a desembre) i és aconsellable la contractació de les mateixes abans de cada nou any (desembre), per tal de poder gaudir dels beneficis de les mateixes des del mateix dia 1 de gener.

Totes aquelles persones interessades en obtenir les llicències a través de l'Atlètic Santa Fe ens ho hauran de comunicar a través del correu electrònic del Club (info@atleticsantafe.cat), indicant el tipus de llicència corresponent. L'Atlètic Santa es posa en contacte amb tots els seus associats anualment per a les renovacions, altes o baixes de les llicències, així com per a subministrar la informació pertinent de les noves llicències.

Us deixem l'enllaç a la taula de preus i cobertures per aquest any 2017 de la FEEC i de la FCC. En aquesta taula apareixen totes les cobertures per a cada tipus de llicència i els preus de les mateixes:

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic del Club (info@atleticsantafe.cat) o mitjançant el nostre formulari de contacte.

+ Informació web FEEC       + Informació web FCC