IV Arruix de Santa Fe. Més que un club!

Lo 2 de juny de 2012 era una data marcada amb vermell per molts Atlètics. Tothom vol guanyar a tothom, la rivalitat és màxima.

Cotxes amagats sota la Roca de Narieda. Quads sobre la Borda. Ningú entrena però lo mes de maig ha vist passar més gent per davant lo mossèn Cinto Verdaguer de Coll Marí que lo Colón... i és que arriba l’Arruix de Santa Fe. Lo quart Arruix de Santa Fe.

Trenta-vuit ganxos, la gran majoria Atlètics, a punt de donar-ho tot i pujar en fila índia cap al Temple, cap a Santa Fe. Més de dos-cents vint corredors en total, concentrats a la plaça, esperant la sortida. Infinitat de samarretes de l’Atlètic. Ens hem fet veure!

A les 17:35 es dóna la sortida. Lo Martí té pressa avui, deu tindre feina després, alguns encara no s’havien lligat els cordons de les sabates que ell ja era a dalt! Primer! Primera cursa guanyada amb la samarreta de l’Atlètic! Guanyador absolut i primer d’Organyà! 28 minuts!

Mentrestant els corredors van enfilant un a un fins a l’ermita, es veuen les samarretes de l’Atlètic per tot arreu... Arriba també la primera dona d’Organyà que acompanya el Martí al podi, la Noemí ha donat la campanada i ha pujat xiulant amb poc més de 50 minuts.

Tots els integrants de l’Atlètic Santa Fe van arribant a dalt un a un i amb cares d’esgotament. Foto de grup al Prat i baixada fins a la plaça per assistir a l’entrega de premis.

Ara sí! Ja podem dir que som més que un club!

Felicitats a tots i totes sense excepció! Fins la propera!


PD: Per cert, en una de les lluites més interessants que s’han viscut a l’Arruix, finalment i per tan sols 4 segons!... Les vaques de la Reula s'han cruspit lo pa d’Organyà...

Comentaris