Les ànimes del Purgatori. El saben aquell que diu…

Que eren un català i un “xino” que van participar a la cursa nocturna d’Aiguafreda?

Les ànimes del Purgatori, amb una distància de 14.900 metres segons l’organització, 16.400 metres segons lo Manolo i 2.000.000 de metres segons l’home del temps, va donar el tret de sortida a les 21:30 hores del dissabte nou de juny.

Dos Atlètics, lo Manel Losada i l’Albert Vidal “Lo Xino”, van prendre la sortida des del Parc d’Aiguafreda per iniciar un recorregut espectacular.

Amb un bon ritme des del principi i després d’un quilòmetre d’aproximació, la pista enfila amb un fort desnivell i lo Xino comença a imposar un ritme fort que deixa per darrera el Manel, que a més, té una forta caiguda en la qual s’hi deixa un parell de minuts i alguna dent (Properament iniciarem les classes de conducció nocturna per evitar més incidents).

Lo Manel, per això, no abandona i imposa un fort ritme per donar caça al “Xino”, objectiu que finalment aconsegueix (Tot i que hauria estat millor caçar un conill, que almenys l’hauríem posat a l’arròs) i continua avançant entrant a meta amb un temps de 02:07:22 i amb dos minuts d’avantatge sobre l’Albert, que creua la línia de meta amb 02:09:23.

Enhorabona companys! Però que sigo l’últim dia que no aparego lo nom del club a les classificacions!


Ara que veiem la foto… “xino” del tot tampoc ho és… en fi… com voleu que vaigo bé lo món…

Comentaris