VI Cursa dels Templers. " No a nosaltres, Senyor, sinó al teu nom dóna la glòria ".

Lo Jordi Alet, lo Joan Vilana i lo Jordi Garcia, abandonen momentàniament lo cavall per assistir a la VI Cursa dels Templers de Lleida.

A dos quarts de nou del matí los tres templers de l’Atlètic i lo d’Artagnan (Lo Jordi Vilana) posen peu a la Terra Ferma (Que per cert, més ho és la nostra, de ferma!).

Lo Jordi Alet va molt puntual, en canvi lo Joan va just, va atabalat, normalment una hora abans ja ha anat a buscar lo dorsal, s’ha canviat i està acabant l’escalfament. Fa calor, molta calor, cau foc a Lleida i els esperen 10 km per endavant amb una diabòlica rampa final i arribada al turó de Gardeny.

La túnica blanca amb la creu vermella al pit és substituïda per la samarreta de l’Atlètic. Fotem goig! Que mudats anem! Si no mos coneixen, ja mos coneixeran!

Foto d’equip, només de mig equip que lo Joan s’ha perdut, no hi ha manera de trobar-lo i demanem la recerca a l’organització. En uns minuts ja ho anuncien amb diversos idiomes pels altaveus: “S’ha perdut un nen d’uns 35 anys...”, “Se busca a un joven aldeano de Organyà...”, la recerca ha donat els seus fruits, estava esclafant com un condemnat... Amunt, avall, dreta, esquerra, saltirons, tombarella, fa la roda, fa lo pi... En canvi al Jordi Alet i al Jordi Garcia ja els escalfa lo sol, volta i volta i cap a la sortida.

Mentrestant lo “presi” està buscant contactes, ben mudat, amb lo seu pin de l’Atlètic a la solapa de l’americana a la recerca de nous talents... 

La sortida es retarda ja que el globus s’ha desinflat i cau sobre els corredors, n’hi havia un de massa xic bufant... El canvien per un de més gros amb bona bufera i problema solucionat... Per fi! Sortida en massa, més de 1700 templers com els nostres surten desbocats... 

Lo Joan va molt lleuger, una ploma des de l’inici lo Joan, però el segueix a certa distància lo Jordi Alet i una mica despistat per darrera també arranca a per totes lo Jordi Garcia... 

Cursa ràpida i calorosa, lo Joan arriba fort a la última rampa, va cansat però aguanta el ritme, per darrera lo Jordi Alet va força fresc i ascendeix saludant a l’afició i fent lo “pamplines” (sembla que podia més però s’ha despistat) i més endarrerit apareix lo Jordi Garcia que ha hagut de rescatar un company templer caigut en plena batalla.

Creuen meta sans i estalvis. Lo Joan amb 45 minuts, lo Jordi Alet amb 47 minuts i lo Jordi Garcia i lo seu company templer amb 1 hora i 2 minuts.


Amb la coca, la xocolata i lo gelat se’n tornen cap al Temple...

Força Atlètic!

FotosClassificació

Comentaris