Excursió a la Font de Codonyes. Amb esmorzar…

Aquesta vegada lo Jordi Vilana s’ha estirat una mica i ens ha preparat una sortida a la Font de Codonyes amb esmorzar inclòs per aquest diumenge 22 de juliol.

És una excursió fàcil i assequible a tothom. La durada és de dues hores i mitja aproximadament (anada i tornada).

La sortida serà a les vuit del matí de la Plaça de les Homilies d’aquest diumenge 22 de juliol, tal i com hem comentat. En arribar a la Font de Codonyes el club prepararà un esmorzar per tothom (torrades, cansalada, botifarra, etc.), amb la qual cosa no és necessari que el porteu vosaltres.

Recordeu que aquestes sortides tenen caràcter de lleure i en cap cas es tracta d’una competició, amb la qual cosa són excursions per a fer caminant tots junts i amb les parades necessàries, on alguns dels membres de l’Atlètic s’encarreguen de mantenir el grup unit i cohesionat i tenen la missió d’assistir-vos i ajudar-vos en tot allò que pugueu necessitar.

L’esmorzar (i la sortida) és totalment gratuït pels socis i tindrà un cost de 3 euros pels no socis, en cas que vulguin gaudir de l’esmorzar.

Us deixem l'enllaç amb les característiques de la sortida, i esperem que us animeu:


Agrairem si ens confirmeu l’assistència a través del nostre correu electrònic, en cas de ser possible, per tal de tenir una previsió aproximada dels participants.

Esteu preparats?

Fotos

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada