Skygames 2012 Ribagorça. Lo Martí Bentanachs entre els millors del món!

Ha plegat! Lo president ha penjat l’americana! Sí, sí, la del pin de l’Atlètic a la solapa. Però tranquils! Només durant unes hores! Durant unes hores s’ha convertit amb lo xòfer, l’assistent, lo preparador físic, l’encarregat del material, lo psicòleg, lo fotògraf i la cheerleader del Martí.

Us posarem en situació per tal que tots siguem conscients de la grandesa del Martí. Els Skygames són els campionats del món d’esports de muntanya i se celebren amb una periodicitat de 4 anys. Aquests jocs consten de 6 proves diverses, entre les quals hi trobem el Quilòmetre Vertical, la prova en la qual ha participat lo Martí. O sigui, són els Jocs Olímpics dels esports de muntanya i aquest any tenen lloc a la Ribagorça Romànica entre el 29 de juny i el 8 de juliol.

Els dies previs tot són plors. Oh! Que em fotran ben tou! Oh! És que no me’n fio, que hi van els millors del món aquí! Però l’últim dia es desperta! Som-hi doncs!

Arribem a primera hora i resulta que no consta inscrit. Lo badar de Déu, Martí! Per sort lo president ha despenjat l’americana un moment i ha utilitzat los seus contactes. Inscrit! Està nerviós com un flam...

Va! Cap a la sortida! Ara xerra amb un, ara xerra amb un altre... Ep! No portem paravent! Lo badar de Déu, Martí! Pànic inicial i consulta final al jutge... Uf! Anuncien per megafonia que no és obligatori el paravent.

Tret de sortida! Han sortit forts! Molt forts! Corredors de 25 països! Els millors del món! I entre ells lo Martí de Fenollet, que té un altre punt de vista i avança corredors, un darrere l’altre...

S’ha col·locat entre els 5 primers! Espectacular! Lluitant colze a colze amb els millors! El corriol és cada vegada més dret! Aquí no és possible córrer!

Arriben a la línia de meta. Tots els corredors plans amb les mans sobre les cames! Tant desnivell fa goig! Espera! Espera! Allà ja surt la samarreta de l’Atlètic! Ho és o no? Sí sí! Va molt bé! Tots acotxats menys ell! Igual com si corrés en pla de “tieso” que va!

Finalment 10è... del Quilòmetre Vertical dels Skygames! A només tres minuts del campió Agustí Roc!

Lo Déu que et va parir, Martí! Ets molt gran! Molt!

Només a la sortida......!!

PD: Quan pugos passa pel despatx del president que reajustarem lo contracte. Més que res per fixar una clàusula de rescissió d’entre 8 i 10 milions d’euros, no fos lo cas...

Class. OpenClass. Federacions

Comentaris

  1. Que gran, es un orgull tenir algu aixi entre nosaltres, força atlètic!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada