Cavalls del Vent. I del mal temps.

La primera vegada que l’he vist desesperat. Corre! Corre! Que lo Frank ha penjat la crònica de la Cavalls del Vent al seu Bloc! Al final la va córrer!

Corre! Corre! Fes una mica d'introducció!

No es pot estar tranquil ni mig minut ja ho veieu. Lo divendres a la tarda treballant com un negre…

Doncs es veu que al final sí! Al final lo Frank va córrer la Cavalls del Vent i ha publicat la crònica al seu Bloc. No es pot estar mai quiet!

A fe de Déu que mai ningú havia tingut un nom tan desafortunat… Frank Silla… Però si no seu mai! En fi…


I per cert, també la va córrer l’Àngel Torà, però tampoc ens ha enviat la crònica. Si ja no col·labora l’Àngel imagineu del què serà capaç lo Dimoni…

Per una altra banda, l’Atlètic Santa Fe lamenta la mort d’una participant durant el transcurs d’aquesta prova. Descansi en pau.

Us deixem l’enllaç a la crònica:


I vigileu! Vigileu que demà hi haurà soroll! L’Atlètic Santa Fe té la intenció de conquerir Nargó! Qui avisa no és traïdor!

Força Atlètic!

Comentaris

  1. Fins ara haviem vist "atlètics" que entrenen d'amagat, però el Frank ha fet un pas més participant a una cursa "d'amagat".

    ResponElimina
  2. Ja en portem tres que han fet curses d'amagat aquesta setmana. El Frank, el Joel i l'Àngel... Sort que aquesta bona gent va enviar un correu demanant informació de les curses... I tot i així costa!

    ResponElimina
  3. Bordonera relaxing resort & Fontanet spa5 d’octubre del 2012, a les 18:45

    Lo redactor d'aquet bloc se les prometia molt felices, pensava que amb l'acabament de l'estiu també s'acabarien les curses. Encara no portem ni 15 dies de tardor i ja n'han caigut 2 i demà la tercera i ...

    ResponElimina
  4. jajaja que bons que sou. Realment va ser a ultima hora. Per cert la meva mare no em parla. El dia 20 torno a treure a lluir la samarreta a la UTSM, aquet cop fare els deures.

    ResponElimina
  5. Potser la teva mare no et parla perque t'ajuntes amb mala gent com el Molina...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada