Mitja Marató de Mollerussa 2012. Un paquet urgent.

Lo Ramon, lo membre de la Trinca i treballador de Seur, ens ha portat un paquet urgent. Què hi deu haver aquí dins? No esperem pas res. Una carta? És estrany... La crònica de la Mitja Marató de Mollerussa! Gentilesa del Joan...

En un cap de setmana marcat per la pluja, toca anar a córrer la Mitja Marató de Mollerussa, crec que serà el primer cop que vaig a Mollerussa i no entro al Big Ben. M’aixeco el diumenge 21 d'Octubre al matí, miro per la finestra i està núvol però no plou. Desprès d’esmorzar agafo el cotxe i cap avall, cada cop està més tapat i passat Ponts comença a ploure i cada vegada amb més ganes. Em vaig mentalitzant que avui tocarà mullar-se, sort que he estat previsor (paravent, impermeable, tovallola, roba de recanvi, unes altres bambes, flotador...).

Però quan arribo a Mollerussa fa un sol radiant, venia preparat per córrer sota la pluja i al final tocarà passar calor. A les 10 i mitja es dóna la sortida al miler d’atletes que participen a les curses, mitja marató i 8 quilòmetres, i la calor ja es comença a notar.

La cursa transcorre pels pobles del voltant de Mollerussa (La Fondarella, El Palau d'Anglesola, Bellvís, El Poal...), amb sortida i arribada a la capital del Pla d’Urgell. És un circuit molt pla.

La primera part la faig força còmode però un pèl lent i passo per Bellvís, mitja cursa, amb uns quaranta-set minuts. La tornada se’m fa una mica més pesada, no sé si és pel vent de cara o perquè és un d’aquells dies que no acabes d’anar. En entrar un altre cop a Mollerussa, a poc més d’un quilòmetre per l’arribada, vaig amb els bessons molt carregats però tot i així augmento una mica el ritme, segurament impulsat per les ganes d’arribar. Al final creuo l’arribada amb una hora i trenta-set minuts.


I per acabar, sessió de crioteràpia. Pel nom pot semblar qui sap què, però només es tracta d’un bany d’aigua amb gel. Desprès de pensar-m’ho una estona poso les cames dins de l’aigua, em recomanen que no hi estigui més de vint segons, segurament no vaig arribar als deu.


Diuen que va bé per recuperar, però hi ha qui diu que una cervesa també ajuda a recuperar, no se si és cert, però desprès d’una cursa ve molt de gust i amb aquestes banyeres les tindrien ben fresques.


Comentaris

  1. Aquell del balletbo, no surt a la cronica, pel seu temps o pq no la va acabar????? per Poal va passar estarrufat com un gall d'indi!

    ResponElimina
  2. Molt be Joan, ets mes rapid que la teva ombra, sembles el lucky Luke

    ResponElimina
  3. Ostia Joan, a la foto sembla que estiguis en un desert buscan aigua jejejeje tu arrai que estas com un toro, salut

    ResponElimina
  4. Ostres, 2 croniques de la mateixa cursa???? aquest dia en vaig llegir una de diferent i molt bona. la cara i la creu del atletic. protagonista JB

    ResponElimina
  5. Molt bé Ramón, sense tu aquesta crònica no hauria estat possible

    ResponElimina
    Respostes
    1. i el paquet que portava una altra cronica que hi havia aquest dia? que era paquet bomba o que???? veig que ja no hi es...

      Elimina
  6. Ha ressuscitat lo Paquito???? Ha tornat la censura???? Censura no. Gràcies.

    ResponElimina
  7. Ha ber si aora tendremos que bolber a avlar i ha hescrivir lo castellano tamvien aqui en orgañán.

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://www.youtube.com/watch?v=kAWpWQzvDyo

      Elimina
  8. Bordonera relaxing resort and Fontanet spa27 d’octubre del 2012, a les 18:06

    Collons amb aquest Octubre, deu ser més cansat actualitzar aquest bloc que pujar a Santa Fe corrents

    ResponElimina
  9. Les males llengües diuen que corre una altra crònica pel poble. Actualment estic en negociacions per poder accedir-hi, però no em serà fàcil; me'n demanen molt. Seguirem provant sort.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada