XX Mitja Marató de Lleida. No ho entenc.

I avui us deixem amb una altra crònica del Joan, que enllaça una cursa amb l’altra... Benvinguts al Bloc del Joan!

El passat diumenge 4 de Novembre es va disputar la Mitja Marató de Lleida. Hi estava apuntat però no tenia clar si hi aniria, feia dies que no corria gaire i el dia abans vam anar d’excursió al Boumort. Vuit hores caminant.

Diumenge quan em vaig aixecar estava tapat i s’escapava alguna gota, però tot i així decideixo anar cap a Lleida. Avui també em toca agafar el cotxe, ja acostuma a passar quan vas sol. Durant tot el trajecte el cel està tapat i a estones va plovent. Quan arribo a Lleida està plovent i avui no he portat ni impermeable, ni tovallola, ni flotador...

Aprofitant que para de ploure em canvio i escalfo una mica, noto una mica de molèsties a la tíbia i decideixo sortir suau a veure que passa. Amb el començament de la cursa torna a arribar la pluja, entre l’aigua que cau i la dels tolls que hi ha a terra, de seguida vaig xop de dalt a baix. Per quan el banyador de l’Atlètic Santa Fe?. De sobte em trobo corrent al costat de la llebre de 1h 30’. No ho entenc. La segueixo fins al km 5.

Continuo al meu ritme, sense mirar el “crono” i em planto al km 10 amb 42’ 18’’, més ràpid que en cap cursa de 10 quilòmetres. No ho entenc. Animat pel bon temps que estic fent i sense cap molèstia a les cames continuo amb el mateix ritme. Veient que podia millorar el millor resultat en mitja marató, el darrer quilòmetre el faig fins i tot més ràpid i creuo la línia d’arribada amb un temps de 1h 31’ 04’’.


La mitja marató que menys he preparat, que el dia abans vaig d’excursió vuit hores, el dia que corro més d’una hora i mitja amb els peus xops, és la que més ràpid he fet. No ho entenc.

PD: Xesco! Ja pots anar preparant alguna sortideta pel dia 16 de març. 

Classificacions, Fotos

Comentaris

  1. ...Joan, en aquestes alçades d'any ja deus portar més quilòmetres que Lo Fernando Alonso!!!!

    ResponElimina
  2. Buscador de joves promeses7 de novembre del 2012, a les 18:10

    estem perden el temps amb el kilian tenin aquesta maravella a Organyà.

    http://www.youtube.com/watch?v=r8IkHat15Y8&feature=fvwrel

    ResponElimina
  3. Jo crec que la clau va ser la sortida a Boumort. Que no veus que ets un home de "fondo"? Com més quilòmetres portes, millor vas. Estàs "on fire", JOan!

    ResponElimina
  4. aixo sense entrenar, entrenant quan faries? 1h? no ho entenc...

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://www.youtube.com/watch?v=kw7JjFi4hlM

      Elimina
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ZUAY99iUjaQ

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada