Excursió amb raquetes a Les Bulloses. Sibèria.

Quin temps farà? Què diu lo Molina? Què diu lo Meteocat? Què diu l’AEMET? Què diu lo “Météo-France”? Lo “Météo-France” que digui el què vulgui que tampoc l’entenem.

Tota la setmana que diuen que nevarà! Igual cau un metre i mig de neu! Igual hem de prendre les mides de tots els participants, com a les atraccions de Port Aventura. Almenys que tots puguin treure el cap per sobre de la neu. Per respirar. Tot i que som Atlètics i hi anirem igualment!

I a dos quarts de vuit del dissabte 2 de febrer surten els quatre cotxes en direcció a “Les Bouillouses”. Canvi d’horari. La sortida s’ha avançat mitja horeta. On són els quins no es poden llevar? No voleu sopa? Una marmita plena! Gentilesa del President!

Parada a Puigcerdà. Un cafè, una mirada al cel i la recollida de raquetes. Els Atlètics deixen Puigcerdà, creuen “Bourg-Madame”, passen... Ep! La carretera està plena de neu! Parada i reunió. Què fem? Finalment decideixen continuar amunt. Més neu! Aquí hi ha un camí. Segueixen el camí i fora problemes.

Amb les raquetes ben subjectades, les polaines, els guants, les ulleres, els anoracs i equipats com lo Calleja ascendint l’Everest, s’inicia la ruta, convertida, finalment, en una magnífica excursió per la zona del bosc.


Us deixem l’enllaç a la galeria d’imatges:


Queda pendent la sortida a la zona dels llacs. Si algun dia deixa de nevar...

Força Atlètic!

Comentaris

  1. Els esclaus del atletic Santa Fe, com tiren a cops de fuet, aquest any promet, força atletic!

    ResponElimina
  2. http://www.youtube.com/watch?v=EoW_xnRrYvY

    ResponElimina
    Respostes
    1. L abominable home de les neus8 de febrer del 2013, a les 19:18

      http://www.youtube.com/watch?v=37Q_gzPFtLc

      Elimina
  3. Aquestes excursions cada dia tenen més èxit! Les muntanyes plenes d'Atlètics!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada