Mitja Marató de Barcelona 2013. Una casa de putes.

Aquest diumenge 17 de febrer, l’Atlètic Santa Fe, davant la impossibilitat de comptar amb l’assistència del president i del secretari a la Mitja Marató de Barcelona, i per a poder realitzar el seguiment dels Atlètics presents, va contractar els serveis d’una empresa d’espies, concretament de la millor empresa d’espies. Les Xafarderes, S.L.

Per tal d’evitar possibles filtracions i que aquesta informació vegi la llum en els mitjans de comunicació, ja us ho comuniquem directament i evitem problemes posteriors...


Tres espies i tres Atlètics participants. Lo Joan Vilana i l’espia del Joan Vilana. Lo Jordi Garcia i l’espia del Jordi Garcia. L’Arnau Montraveta i l’espia de l’Arnau Montraveta, que és jovenet i molt dolent. L’espia.

El dissabte, amb els telèfons “punxats”, s’enregistra la primera conversació entre els Atlètics, que pacten una trobada a la línia de sortida que no té més importància, ja que entre milers de corredors tampoc es trobaran...

I durant la nit, i mentre els Atlètics descansen, l’equip d’espies instal·la les càmeres per a poder obtenir tota la informació possible. Una càmera camuflada a la perilla del Joan. Instal·lada amb èxit. Una càmera camuflada a la cinta del pulsòmetre del Jordi. Instal·lada amb èxit. I una càmera enregistrant una festa a “Luz de Gas”. L’espia de l’Arnau no estava amb condicions d’instal·lar una càmera durant la nit...

Sense coincidir a la sortida, i havent arribat amb diferents mitjans de transport, els Atlètics iniciaran la Mitja Marató de Barcelona per separat. Lo Joan ha llençat mirades intimidadores a algun kenyà durant l’escalfament. Qui avisa no és traïdor.

I a tres quarts de nou comença la cursa! Comença l’emoció! I les càmeres són la millor font d’informació!


Hòstia! Hòstia! La velocitat del Joan és immesurable! La càmera de la perilla sembla que va adherida a un meteorit! Caurà a Rússia? Sobrepassa la línia de meta amb la perilla encesa en flames! És el mateix efecte que explica el sobreescalfament dels meteorits en la seva entrada a l’atmosfera terrestre! Para el cronòmetre amb un temps espectacular! 1:28:25!

Per una altra banda, la càmera del Jordi mostra una velocitat progressiva. A la meitat de la cursa troba unes animadores particulars. De la família. Pancartes, aplaudiments i crits de suport en aquest punt. Passa entre la multitud gairebé a l’esprint i amb els ulls entelats de llàgrimes. Finalment completa la seva primera mitja marató amb 1:40:17.

I per últim, l’Arnau, debutant també en aquesta distància, va a pèl. Sense la samarreta del Club i sense la càmera. Creua la línia de meta amb un temps de 1:43:24. Sense les imatges de la càmera i amb l’espia dormint la mona, només disposem de les imatges de l’arribada. És una calamitat aquest espia.

Finalitzada la cursa, lo Jordi i lo Joan, acompanyats per familiars i amics i després de realitzar diverses trucades a una pobra senyora que no tenia cap restaurant, aconsegueixen una reserva a un prestigiós restaurant de La Barceloneta. Els problemes amb les trucades són responsabilitat de l’espia de l’Arnau, que encara té els mòbils “punxats” i generen interferències.

Lo Joan està més content que un gínjol amb el resultat aconseguit. Passejant per La Barceloneta, la perilla li toca a terra de tant content que està. I no exagerem.

I fins aquí, la crònica. Ara deixeu-me enviar un correu urgent al president que ja n’està fent un gra massa...

Escolta “Presi”! Aquest mes encara no he rebut lo sobre! Ja no hi pensava... Sort que m’acabo de creuar amb lo fill del Pujol, que anava cap a Andorra. I si no hi ha diners no és problema meu. A més, ara podem traspassar lo Joan a un altre Club i sanejar l’economia de l’Atlètic. Està en un bon moment de forma i en podríem treure uns calerons...

Força Atlètic!


Comentaris

  1. Aquests dies passan per la carretera d'Organyà em va semble veure un pavo real, amb perilla i foscot! Molt content treien pit, samarreta del atletic santa fe i calçotets, voldriem saber quin preu te aquest animalot, igual arribem a un acord! Ens falte un bon maxo d'aquest nivell, bona nit!

    Coleccionista de animals estarrufats.

    ResponElimina
  2. Podem fotre una subhasta pel Joan! Qui en dóna més? Lo preu de sortida és de 30 euros.

    ResponElimina
  3. Aquest del Joan és una màquina. Lo Paquillo Fernández d'Organyà.

    ResponElimina
  4. Els de la llum deuen estar encantats dels entrenos del Joan, a la proxima tindra pancartes i tot de l'empresa!

    ResponElimina
  5. http://www.youtube.com/watch?v=YULFiOJD7kY

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://www.youtube.com/watch?v=JtkFDKPtASM

      Elimina
  6. EXCLUSIVA!!!

    hem aconseguit el video que va gravar l'espia de l'Arnau

    http://www.youtube.com/watch?v=zwFUPHSU1YY

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://www.youtube.com/watch?v=pnr0G66wUyg

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada