Cursa Bombers Lleida 2013. Idees de bomber.

On és? On és? No el veig. Lo foc, vull dir... Que potser va anar a córrer amb la paleta i la gaveta, lo Joan? Tampoc portava lo casc d'obrer, no? I no va baixar fins a Lleida amb lo dúmper. I perquè los bombers corren amb l'equip d'intervenció?

Hi ha coses que no les arribaré a entendre mai. Que no coneixen lo refrany? Cada cosa al seu temps.

Ho dic? O no fa falta?

Aquest refrany, se'l passen per la punta de la mànega...

Deuen ser idees de bomber. Aquí teniu la crònica, gentilesa del Joan...

Després de la Marató, d'una setmana de descans a la força i de dues setmanes a mig gas, amb la Setmana Santa i les mones pel mig, toca tornar a fer una cursa. Amb lo secretari del Club havíem d'anar a córrer la Cursa Bombers Lleida, però aquest és baixa d'última hora i, un altre cop, seré l'únic representant de l'Atlètic Santa Fe.

Diumenge al matí, en sortir de casa, fa un dia força fred. Sembla que, de moment, la primavera només ha arribat al Bloc de l'Atlètic Santa Fe. En arribar a Lleida, ja comença a escalfar el sol, però sense fer calor. Fa molt bon dia per córrer.


A les 10 del matí es dóna la sortida. En primer lloc surten els bombers, disfressats de bombers. Tot seguit ho fan els participants en cadira de rodes i finalment sortim els més de 2.200 corredors que participem a la cursa. Només iniciar la cursa, comencem a avançar els bombers, que corren amb tot l'equipament (pantalons, jaqueta, casc, bombona d'oxigen...). Els primers quilòmetres els faig una mica més lent que altres vegades, però em passen molt ràpid i, quan me n'adono, ja estic a mitja cursa, amb un temps de 20:37. 

A partir d'aquest punt, els quilòmetres se'm fan una mica més llargs, però aguanto corrent, més o menys, al mateix ritme. Quan arribo a l'últim quilòmetre veig que vaig molt bé de temps i intento augmentar el ritme, però es queda en això, en un intent. Finalment arribo amb un temps de 41:34. Millor marca en 10 Km.

Després de passar per l'avituallament de l'arribada i de comentar la cursa amb algun altre corredor, la primera sorpresa del dia és l'aparició del Grapes passejant un gos al costat de l'arribada. Tot i que anar a córrer a Lleida i trobar al Grapes, cada cop és menys sorpresa. I la segona sorpresa del dia va ser que entre la multitud, va aparèixer una samarreta de l'Atlètic camuflada sota l'equip d'intervenció d'un bomber, que ha participat en la categoria de "Bombers disfressats".


I ara, a veure si puc enganyar a algú per la pròxima...

Classificacions

Comentaris

  1. Lo bomber disfressat respon al nom de Víctor no sé què?

    ResponElimina
  2. Bomber disfressat o disfressat de bomber?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segons fonts informatives un ex atletic Jordi B. Tb estava a la cursa disfressat de bomber

      Elimina
  3. Los bomberos hi devien ser per si s'encenia lo Joan. Entre la velocitat i l'escalfor...

    ResponElimina
  4. http://www.youtube.com/watch?v=zRo4ZR_hmzE

    ResponElimina
  5. Aquest any s'espera molt de joan vilana a l'arruix on sera el corredor amb mes km a les cames...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada