Montserrat Skyrace. Una bella melodia.

La Montserrat Skyrace, disputada el passat diumenge 7 d’abril de 2013 va comptar amb la presència del Frank Silla, que es va plantar davant de la Moreneta amb la samarreta de l’Atlètic Santa Fe. Desconeixem si va encendre un ciri.


La llegenda explica que l’any 942, un dissabte al migdia, unes pastores van veure baixar del cel una gran llum, acompanyada d’una bella melodia. I que aquesta visió, es va anar repetint durant cinc dissabtes consecutius, sota la constatació del rector de Monistrol.

Un cop assabentat de l’esdeveniment, el bisbe hi va organitzar una anada, en la qual van veure una cova on van trobar la Santa Imatge. En intentar traslladar-la a Olesa, la Mare de Déu es va fer molt pesant i no la van poder moure. El bisbe va interpretar aquest fet com el desig de la Mare de Déu de restar en aquell indret i va ordenar la construcció d’una capella.

A veure si aquesta nit tindreu malsons, que aquesta història acolloneix...

I per aquests mateixos indrets, va transcórrer la Montserrat Skyrace, sobre un recorregut de 22 quilòmetres i amb la participació d’uns 400 corredors procedents d’arreu de Catalunya. Aquesta vegada, la llum era natural i la bella melodia procedia del cant dels ocells.

I la crònica, gentilesa del Frank Silla, podeu llegir-la al seu Bloc personal:


Aquesta crònica, ha estat publicada en un termini de tres dies hàbils. Encara conservem certa autoritat.

Força Atlètic!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada