Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega. Un caramel.

El seu doctor, el Doctor Eufemiano Fuentes, ha estat condemnat a un any de presó, fet que ha provocat una davallada en el rendiment de l'atleta de l'Atlètic Santa Fe amb més curses a les cames. Una davallada en el rendiment del Joan.

I això que continua seguint amb la mateixa planificació esportiva del Doctor Fuentes: un caramelet dins del cafè amb llet, cada matí, a l'hora d'esmorzar...

El passat diumenge 5 de maig vaig participar a la Mitja Marató de Tàrrega. I una altra vegada vaig ser l'únic participant de l'Atlètic Santa Fe. No es va animar ningú a córrer la mitja i tampoc el quart de marató.

A quarts de nou del matí ja era a Tàrrega per recollir el dorsal, la motxilla i els mitjons d'obsequi. S'agraeix que no sigui una altra samarreta. Encara no són les 9 del matí i fa força bo, segurament tocarà suar.

A dos quarts de deu es dóna la sortida conjunta a les dues curses. Gairebé 800 participants entre el quart i la mitja marató.


Començo a córrer i de seguida em col·loco en un grup on vaig força còmode. Els primers quilòmetres són força suaus, però ja es comença a notar la calor. Vaig corrent amb ganes d'arribar al primer avituallament i allà aprofito per beure i refrescar-me, o sigui, tirar-me l'aigua al cap, procediment que repeteixo en tots els avituallaments.

Cap al Km 9 tornem a arribar a Tàrrega, i encara em mantinc més o menys en el mateix grup de corredors. I tot seguit arribem al punt on se separen les dues curses i el grup on em trobava pràcticament es desintegra. Encara queden 11 quilòmetres i el fet de córrer escoltant la música i la megafonia de l'arribada animant als corredors que ja acaben es fa extrany.

A partí d'aquí, el circuit es fa una mica més dur, amb més desnivell. Continuo corrent gairebé en solitari, atrapant algun corredor de tant en tant i essent superat per alguns altres. En aquesta part del circuit s'agraeixen molt els avituallaments i les zones humides per refrescar-se.

Finalment arribo amb un temps de 1:34:45, lluny de la millor marca en mitja marató, però satisfet amb la cursa. Ni jo estava per a fer millor marca, ni el circuit ho permetia.


I abans de tornar a casa, un esmorzar a base de coca de recapte, iogurt i un granissat.


Comentaris

  1. Si estas interessat en els meus serveis contacta amb mi Joan.

    Doctorslump@arale.cat

    ResponElimina
  2. http://www.youtube.com/watch?v=vKopD1ZWlio

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada