Excursió a la zona de llacs del Carlit. Amb la sortida del primer porró.

Aprofitant una pausa en el calendari de curses d’alguns (en el calendari del Joan, principalment) el passat dissabte 29 de juny una representació del Club va realitzar una excursió a la zona de llacs del Carlit.


Aquesta vegada si que s'han llevat ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora; ja que a les sis del matí surten els Atlètics en direcció a Les Bulloses, coincidint amb la sortida al carrer del primer porró de Cal Sastret i amb l'entrada a casa del forner (Per a tenir una idea de les rutines del poble en aquella hora i poder identificar si van sortir massa aviat o massa tard...).

I alguns encara s’han llevat més d'hora, més d'hora, més d'hora; per tal d'evitar l’hora de tall de la carretera d’accés a aquesta zona i haver d’agafar l'autobús. S'han llevat a les dues de la matinada concretament, oi Xesco? (A les dues de la matinada no hi ha cap rutina destacable a Organyà, i si n'hi ha alguna, la desconeixem...).

En fi, que per tal d’evitar la calor extrema, a les vuit en punt del matí ja arriben al punt d'inici de l'excursió. Encara que no fa massa calor, sinó que més aviat fa fred i vent. I tots amb pantalons curts i roba estiuenca. No n'aprendaran mai...

Finalment l'excursió ha estat un èxit, amb un bon sol, poca calor i molt bona companyia. Molt bona companyia dels cavalls, que n'hi havia uns quants. I macos. Per cert, xafardegeu les fotos que valen la pena. Us deixem l'enllaç directe a la galeria d'imatges:


Fins la propera! 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada