XIII Cursa de muntanya d’Ossera. Amb pèls i senyals.

Dissabte 20 de juliol de 2013. Tres hores abans de la cursa.

Adéu! Adéu! Que tingueu sort. I sobretot penseu a fer algunes fotos per publicar al Bloc i per a "vestir" una mica la crònica! Avui fareu goig!

Diumenge 21 de juliol de 2013. Migdia.

Sobretot penseu a enviar quatre ratlles per a poder publicar la crònica al Bloc! D’acord “Presi”?

Dilluns 22 de juliol de 2013. Vespre.

La crònica! “Presi”, la crònica!!! Encara no tenim la crònica? Quatre ratlles només, ja que desconeixem les principals gestes dels participants i els detalls de la cursa.

Dimarts 23 de juliol de 2013. Mitjanit.

Cagum lo jaure de Déu, estem a dimecres i no hi ha la crònica de la cursa d’Ossera? President!!! Menys entrenar i més redactar!

Dimecres 24 de juliol de 2013. Tarda.

A la tretzena va la vençuda?

Dijous 25 de juliol de 2013. A bones hores.

El passat dissabte 20 de juliol, un grup d’Atlètics surt d’Organyà en direcció a Ossera on se celebra la XIII edició de la cursa de muntanya d’Ossera, cinquena prova del Circuit Fer. Ossera és un nucli del municipi de La Vansa i Fórnols, un poble de hippies i artesans digne de ser visitat. Lo Jordi Vilana, lo Joan Vilana, lo Josep Suàrez “Sete” i lo Joel Boix, que fa la seva reaparició després de molt de temps, en poden donar fe.

Diuen les males llengües que lo Joel va ser ensarronat per un parell d’Atlètics que a Ossera hi eren, però no hi van anar a córrer. I lo Joel va acudir a la cursa acompanyat pel també ensarronat Ignasi (que després del gran engany difícilment es farà soci...).


Amb l’arribada a Ossera es recullen els dorsals i els obsequis. Aquesta vegada obsequien els corredors amb una manta. Allò que atura el fred, atura la calor.

I una vegada els nostres corredors han recollit els dorsals s’afegeix al grup l’home valent del Club, lo Xavi Alet, que arriba directament des de La Seu d’Urgell i sembla que té pressa. Està impacient. Vol córrer i està furiós. Es presenta a Ossera essent el segon classificat del Circuit Fer 2013. Amb la calculadora a les mans fa números i més números. Sumes, restes, multiplicacions i divisions. I alguna arrel quadrada i tot. L'última la va fer sense calculadora amb lo "Sinyó" Comes i estava malament de dalt a baix...

A les sis en punt de la tarda es dóna la sortida i pocs minuts després comença a ploure. Cau una pluja freda, una pluja agraïda, una pluja dolça. Les boques s’assequen i alguns treuen la llengua per arreplegar alguna gota d'aigua. Si algun dia arriba a caure cervesa del cel, cap d'ells arribarà a la línia de meta abans de la finalització de la tempesta.

Després d'una hora de cursa i després de ploure durant tot el recorregut comencen a arribar els primers classificats a la línia de meta. I per bon poc lo Xavi Alet no puja al podi, ja que arriba en la quarta posició de la carrera, i ja lidera el Circuit Fer. Acaba de comprovar que les arrels quadrades realitzades amb la calculadora són més fàcils, més ràpides i surten bé.

Però l’home valent té pressa. Ja ha marxat? Amb les presses i la feina acabada s’ha despistat. Durant l’entrega de premis criden el seu nom per fer-li entrega del trofeu al primer classificat de la categoria sènior. Tanta pressa, tanta pressa. Per sort, lo President del Club està alerta i recull el premi en el seu nom.

En fi, moltes felicitats a tots els Atlètics. Corredors i animadors se’n tornen cap a casa amb la feina feta i la roba molla.

Finalment, les mantes entregades per l’organització en concepte d’obsequi han estat de gran utilitat. Difícilment en una cursa celebrada en ple mes de juliol es veuen tants corredors abrigats amb mantes. Aquesta és una bona previsió del temps i no la del Tomàs Molina...

Força Atlètic!

PD: Moltes gràcies per les fotos. Han quedat molt bé i sortiu molt macos a totes, però finalment l'equip de redacció... Ai! L'individu de redacció ha publicat aquesta foto del cartell d'Ossera, que us va quedar molt i molt bé i capta el gran ambient de la cursa...

Dijous 25 de juliol de 2013. Una mica més tard.

Ei! Falta lo Jordi Garcia! Us heu deixat al Jordi Garcia! També va venir a la cursa, no? A les classificacions hi apareix!

És un error gravíssim, però com que no tenim ganes de refer la crònica, ho deixarem així mateix. I és que això és l'Atlètic Santa Fe. Benvinguts al Club!


Comentaris

  1. Eren mitiques les arrels quadrades a ma que fevom amb lo sinyó Comes jaja

    ResponElimina
  2. Qui va enredar lo Joel? la mare quelsvaparir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada