II Cursa Perseguint la perdiu. Perdiu que vola, perdiu a la cassola!

El passat dissabte 14 de setembre es va disputar la II Cursa Perseguint la perdiu, a Vilanova de Meià, i dos membres del Club no van faltar a la cita. Lo Xavi Alet buscant un altre bon resultat i lo Joan Vilana buscant afegir una altra cursa a la seva col·lecció.

Els dos Atlètics surten d’Organyà després de dinar i aprofiten el viatge per plorar una mica. Que si a mi em fa mal l’orella dreta, que si jo tinc la perilla escapçada...

Arriben a Vilanova de Meià puntualment, amb el temps suficient per a la recollida dels dorsals i acabar de decidir quines sabatilles es posen, quins mitjons es posen i quins calçotets es posen (si els de mudar o els d’esport). I encara els sobra temps per a saludar els coneguts del Joan... Ah no! En aquesta cursa no n’hi ha cap!

Tot i això, encara hi ha temps de comentar el recorregut amb una corredora. Una coneguda de l’Home valent. Seria convenient fer-li una bona oferta, ja que l’Atlètic Santa Fe escasseja en la categoria femenina. Una altra opció seria la de posar una perruca i un llacet de color rosa a la perilla del Joan, i pregar a Déu per a no ésser descoberts...

A dos quarts de set de la tarda comença la cursa i els corredors es llancen carrer avall, per iniciar, seguidament, una forta pujada. I la perdiu? On és la perdiu? Lo Xavi se situa en el grup capdavanter, buscant la perdiu com un boig. Mentrestant el Joan els va perdent de vista paulatinament. En pocs minuts els corredors han realitzat els més de 400 metres de desnivell positiu, passant el Cogulló (el punt més alt del recorregut). Ja només manca la baixada. Una baixada llarga. Una baixada molt llarga. Però una baixada ràpida i poc tècnica.


L’Home valent creua la línia de meta en la sisena posició, sumant així un altre gran resultat. Uns quants minuts després arriba a la línia de meta lo de la perilla (lo de la perilla seca, aquesta vegada, ja que no va ploure), afegint una nova cursa a la seva col·lecció.

         

I per cert, la perdiu on era? Potser van baixar els caçadors i les van matar totes? Fins i tot van matar la perdiu que havien de perseguir els corredors? No van deixar ni els ous. Aquesta gent no està per tonteries, no té miraments. Els caçadors són salvatges i...

Perdiu que vola, perdiu a la cassola!

Força Atlètic!

Comentaris

  1. una altra bona cronica com es habitual! Seguiu aixi!! Salut i independencia!!!

    ResponElimina
  2. http://www.youtube.com/watch?v=0-bd1-MpuCs

    ResponElimina
  3. Ha de fotre goig lo Joan amb la perruca i lo llaç a la perilla. Jo penso que no el detectarien. Quin tros de dona! Ho hem de provar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdiu amb farcellets de col19 de setembre del 2013, a les 20:01

      http://www.youtube.com/watch?v=69wwRG1p_OI

      Elimina
    2. http://www.youtube.com/watch?v=fEuNlTCnDko

      Elimina
  4. El home dels records, joan l'home de la perilla, reconegut a tot arreu pels seus esbufecs

    ResponElimina
  5. Lo xavi va amb faldilles?

    A veure si al final lo de la falta de femines serà vritat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Galtes de perdiu al forn20 de setembre del 2013, a les 9:54

      Anava amb minifaldilla per ensenyar cuixa. Sense mànigues, amb uns pantalons més curts que los calçotets. Cada dia menos roba. Es mig nudista aquest xicot.

      Elimina
  6. perdiu amb suc i trumfos rustits de Cambrils del Pirineu21 de setembre del 2013, a les 14:39

    Si lo joan fa podi al circuit fer volem que s'afeiti la perilla!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada