Cronoescalada Cremallera 2013. V de Vendetta.

Encara amb el record de la difícil situació viscuda durant la passada edició d’aquesta cursa, tres representants de l’Atlètic Santa Fe retornen a la Vall de Núria. Retornen al lloc on fa gairebé un any, un d’ells, va acariciar la mort. Però aquesta vegada, lo Xavi Alet, acompanyat pels dos germans de Cal Planes, clama venjança.

L’arribada a Queralbs, punt de sortida de la cursa (de 7 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu), està marcada per una temperatura agradable, a diferència de l’any passat, on les temperatures gèlides van congelar les esperances d’algun corredor. La sortida és a les 12 del migdia, cosa que incentiva aquest confort tèrmic entre els corredors.

Sortida cronometrada. Cada minut un, com els enganys que surten de la boca d’un polític en ple discurs. El sorteig de l’ordre de sortida no ha afavorit el nostre venjador particular, ja que serà el primer en iniciar la cursa. Els altres dos Atlètics sortiran separats per un sol minut! Duel assegurat!

I agafeu el bitllet del cremallera, ja que en cas contrari algú haurà de baixar a peu. Els teniu tots a punt? Segur? Sí? D’acord. Doncs cap a la línia de sortida.

Tret de sortida i arrancada fulgurant de l’Home valent. Aquesta vegada no existeixen excuses, ja que no fa fred i no fa calor, tot i haver sortit ben calent del forn a la matinada. Té la mirada fixa i només mira endavant, té comptes pendents...

Arribada! S’ha oblidat un control, però tot i així... Missió complerta! Un any més tard podrà dormir tranquil.

I amb només un minut de diferència, inicien la cursa el Joan i el Jordi. Aquest últim, tot i haver millorat el temps de l’any passat, no ha estat capaç de caçar a la perilla més famosa del país.

A l’arribada i una vegada canviats, arreglats i empolainats, comença el repartiments de premis i el sorteig de xecs de 50 euros. Lo Joan, com sempre, ha estat un dels afortunats. És un imant. Per una altra banda, lo Xavi, com sempre, s’ha quedat a les portes de rebre un dels xecs, ja que un parell de vegades ha sonat per l’altaveu el seu nom... Tot i que el cognom, en cap dels casos, ha coincidit amb el seu.


Amb la feina feta i després de realitzar el seu peregrinatge particular dins del santuari, retornen a Queralbs amb el cremallera... O no?! On és el bitllet del Xavi? L’Home valent, que també és un home despistat, ha perdut el bitllet per a retornar a Queralbs. No li passarà al Joan això no! La nit i lo dia!

Una brillant gestió del President, que una vegada més despenja l’americana (la del pin de l’Atlètic Santa Fe a la solapa), soluciona el problema i evita una baixada a peu a l'Atlètic més despistat.

Força Atlètic!


Comentaris

  1. Bons papers, aixo que l'home valent esta cremat ja, nesesite repos!! Lo de la perilla sempre te sort, fins i tot ja es fot gall d'indi per dinar de valent que esta!

    Força Atlètic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q77/s720x720/1381748_662552513764631_221157989_n.jpg

      Elimina
  2. Que estarrufat que surt aquest toro de la perilla, es la cara mes coneguda de la foto, salvatge com un jabali, imparable com una tormenta... Joan Vilana

    ResponElimina
  3. Doncs ja ho sabeu, aquest any a comprar dècims de la Grossa de Cap d'Any i a fregar-los per la perilla del Joan

    ResponElimina
  4. Aquest any els Dalton no han fet descarrila el cremellera??? Potser es degut al de la perilla, mes fort que un roure

    ResponElimina
  5. Una mica més i no el deixo baixar a lhome valent. Es pense que aixo es xauxa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo revisor del cremallera3 d’octubre del 2013, a les 21:30

      http://www.youtube.com/watch?v=AHSxT7fKF4E

      Elimina
  6. Bon final de temporada, força atleic!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada