Mitja Marató Lleida 2013. Allà on va... triomfa?

Recollint el dorsal es troben els dos Atlètics que més quilòmetres realitzen, almenys en curses...

Després de les salutacions inicials encara tenen temps d’anar a fer un cafè. Lo Joan, lo Frank i el seu amic aprofiten per comentar les curses que han fet i les quines volen fer. Que si la Marató de València, que si jo vindria però és molt propera, que si algun dia hem de fer alguna sortida d’Atlètics a una marató de les grans...

Ep! Tanta llengua i la cursa està a punt de començar. Pel Joan és la tercera mitja marató en un mes i el Frank ha acabat la temporada de curses de llarga distància i tampoc es pot estar quiet.


A les 10 del matí es dóna la sortida als 900 corredors, ja situats sobre la línia de sortida. Lo Frank surt amb la intenció d’acabar en menys de dues hores i lo Joan amb la intenció de millorar la seva marca personal.

Els corredors van devorant quilòmetres al ritme previst. Cadascun al seu. Aprofiten els diferents llocs de la cursa coincidents per a saludar-se entre ells. El Joan aprofita aquests trams per a saludar-los a tots.

Una de les novetats del recorregut d’aquest any, és el pas de la cursa per l’interior del recinte d’una coneguda fàbrica de cervesa. En aquest espai hi ha un DJ amb la música a tot drap, un speaker animant els corredors i el darrer avituallament de la cursa. Un avituallament on només hi havia aigua. Aquesta vegada no va triomfar.

San Miguel... Una cervesa que es diu San Miguel. Una empresa cervesera fundada a Manila, a les Filipines, l'any 1890. Foteu-li un nom més modern, home! Que aquest ja té dies... I més català! Una cervesa que es diu San Miguel. És que lo món no pot anar bé de cap manera...

En fi, que lo Joan completa la cursa amb 1:27:28, millorant la seva marca personal. Mentrestant espera l’arribada del Frank, que va saludant i comentant la cursa amb altres corredors i arriba amb 1:53:30.

Amb els objectius assolits i amb els bessons durs com unes pedres tornen a refer el camí per a retornar al lloc d’orígen. I allò de la Marató de València... ja es veurà! I allò de la cervesa... ja se la beuran, també!

Força Atlètic!


Comentaris

  1. Entre tots dos fan mes km a l'any que no pas la San Miguel cerveses!! Que en deuen portar 10 o 15 mil?? buff.....




    ResponElimina
  2. Ja es temps d'hivernar ara, estigueu quiets... Mes sofa i manta i menys curses i entrenos! Per cert 1h 27min, aqui no entrena ningu, bona nit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. http://www.youtube.com/watch?v=f8z7bZydiBU

      Elimina
  3. I aquí ningú no entrena, no?

    http://www.youtube.com/watch?v=R3d2m1-4AtY

    ResponElimina
  4. http://m.youtube.com/watch?v=dcw-nJuBbjg

    ResponElimina
  5. Aquets dos amb unes bambes tenen més perill que Chuck Norris marcant a Neymar jr

    ResponElimina
  6. Ja era hora que publiquessiu una altra crònica que això estava més parat que les cames del secretari

    ResponElimina
  7. Aquest del secretari ha parat les cames, ha parat els dits i ho ha parat tot ja... Qualsevol dia mos dixe sense cròniques

    ResponElimina
  8. El secretari ja esta enterrat, la ultima es que baixave mes lent que un anec pel cami de coll mari fa pocs dies, ara que a guanyat pes, tindrie de baixa volant...

    ResponElimina
    Respostes
    1. De mica en mica s'omple la pica, i de gota en gota s'omple la bota

      Elimina
  9. Ojo amb aquest de la perilla, qua aviat haurà de fer ambrague

    ResponElimina
  10. Campana i sacabó.

    Per continuar opinant s'ha de firmar amb nom de Sant

    ResponElimina
  11. Francesc Joan Froilan de tots los Sants12 de novembre del 2013, a les 10:29

    Aquests d'Organyà esteu ben tronats

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada