Belluga't per la Marató. Dos-cents sis, de moment.

Setze per cinc, més setze, més deu i més cent. Dos-cents sis! Dos-cents sis euros recaptats amb l’activitat “Belluga’t per la Marató!”. Dos-cents sis euros de donatiu a la Marató de TV3, per a la seva lluita contra les malalties neurodegeneratives.

Dos-cents sis milions de gràcies a tots els quins heu col·laborat amb l’activitat. Dos-cents sis milions de gràcies a tots els quins us heu "bellugat" per la Marató de TV3, a tots aquells i aquelles que heu cregut fermament que només la vostra presència en una activitat afegia un euro més al marcador de la Marató.

Amb aquesta gent sí que som imparables. Aquesta gent és la quina converteix aquest país en un país més gran. Aquesta gent és la quina ha fet que, aquest matí, en despertar-nos, tots nosaltres ens sentíssim orgullosos del nostre país i de la nostra gent. I que des de fora, ens mirin amb recel.


Nou milions cinc-cents mil euros en només unes hores. Nou milions cinc-cents mil euros de solidaritat. És increïble.

L’Atlètic Santa Fe ha col·laborat, dins de les seves possibilitats, de la millor manera que ha pogut. O de la millor manera que ha sabut. I ha ingressat els dos-cents sis euros aconseguits, avui mateix, al número de compte de la Marató. En efectiu, tal i com varen ésser recollits. Amb la cara ben alta i amb orgull. Amb l’orgull i la satisfacció d’haver-hi posat tot el nostre esforç i tota la nostra voluntat. 

I hem sortit del banc amb una rialla a la cara. Una rialla que mostrava que havíem fet tot el què estava al nostre abast per intentar ajudar a aquests malalts. I que havíem intentat fer tot el possible per a recollir dos-cents sis euros. I que els havíem donat. Només dos-cents sis euros. Però dos-cents sis euros que per a nosaltres són molts. Perquè ens hem adonat que recollir dos-cents sis euros costa molt. I nosaltres, ho hem aconseguit.

Us deixem l’enllaç directe a la galeria fotogràfica de l’excursió i als vídeos emesos durant el programa de la Marató 2013 amb presència de l’Atlètic Santa Fe, ja que l’activitat “Belluga’t per la Marató” va ser protagonista a TV3 durant tot el dia...




Gràcies a tots els que ho heu fet possible. A tots aquells que, avui, ens heu fet sentir una mica més grans. Més solidaris.

Volem agrair, també, la predisposició a col·laborar que ens han mostrat totes aquelles persones que, tot i no poder assistir a la caminada, ens ho han fet saber. I donem les gràcies a totes aquelles persones que ens han fet arribar els diners desinteressadament.

I donada l'allau de sol·licituds que hem rebut per part de tots vosaltres, que tot i no poder assistir a la caminada ens heu mostrat el vostre interès de col·laborar amb La Marató a través de l'Atlètic Santa Fe, deixem oberta a tothom la possibilitat de continuar realitzant donatius a través del Club. L'Atlètic Santa Fe, a finals d'aquest mes de desembre, realitzarà un nou donatiu amb tots els diners rebuts durant aquests dies. Per a realitzar el donatiu us haureu de posar en contacte amb el Club (atleticsantafe@gmail.com) indicant el vostre interès en la realització del donatiu.

L'Atlètic Santa Fe segueix treballant per la Marató, perquè la solidaritat... no degenera.

Força Atlètic!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada