La Marató de TV3. Belluga't per la Marató.

I mai millor dit, ja que el proper diumenge dia 15 de desembre de 2013 tindrà lloc la Marató de TV3 i l’Atlètic Santa Fe realitzarà una excursió solidària oberta a tothom. Grossos i xics, pobres i rics, socis i externs.


La sortida recorrerà una part de la coneguda Ruta dels Dòlmens, amb sortida de la Plaça de les Homilies d'Organyà a les nou del matí. El recorregut consta d’una dotzena de quilòmetres i té una baixa dificultat, amb la qual cosa és assequible per a tots i totes. La visita d'aquestes precioses construccions megalítiques és d'un gran atractiu. És un retrocés en el temps.

També podreu gaudir d'una demostració d'encesa de foc amb dues pedres per part del President. Ell no en sap res, però igual... Res, que si és capaç d'aconseguir-ho, jo em comprometo a fer un espectacle d'il·lusionisme amb el foc. A fer de faquir.


L’excursió tindrà un cost de 5 euros, que aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3. El Club, per la seva banda, obsequiarà a tots els participants amb un esmorzar complet (entrepà, coca amb xocolata i beguda). A més, l’Atlètic Santa Fe també farà el donatiu d’un euro per a cada persona que vingui a la caminada. Esperem no haver d'entrar en números vermells.


Agrairem que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic (atleticsantafe@gmail.com), si és possible, per tal de poder obtenir una previsió dels participants.

T’hi esperem! Belluga’t per la Marató!

Comentaris

  1. Que l'Home valent foto una demostració d'aixecament de pedres i muntatge de dolmens també...

    ResponElimina
  2. Això estaria bé...

    ResponElimina
  3. Molt bona iniciativa aqueta del Billugat per la Marató de Tele3

    ResponElimina
  4. Quan ja sembla que no podeu ser mes grans, seguiu creixent! Immens Atlètic!

    ResponElimina
  5. http://www.youtube.com/watch?v=O9i6N6_4O5Y

    ResponElimina
  6. http://www.youtube.com/watch?v=Z2UpPz_DsLE

    ResponElimina
  7. Aquest diumenge tots a caminar per una bona causa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per una bona causa...

      i per un bon esmorzar

      Elimina
  8. Tots menys el joan, que esta de cursa... Com sempre

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada