1eres Jornades de Trail Running. Inscriu-te!

La Unió Excursionista Urgellenca i l'Atlètic Santa Fe, juntament amb el col·legi La Salle de la Seu que aporta les instal·lacions, organitzen les 1eres JORNADES DE TRAIL RUNNING que se celebraran a La Seu d'Urgell el 12 i 13 d'abril de 2014.


Obrirà les jornades l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la corredora de muntanya Mireia Miró amb la xerrada "Un nou inici sense dorsal". El programa de les jornades es divideix en tres seccions que són les xerrades de salut i el trail running impartides per metges, nutricionistes, podòlegs i fisioterapeutes, es presentarà material tècnic de fins a quatre marques relacionades amb el món del trail running i 5 curses o circuits de muntanya dins l'àmbit català, completaran les jornades tallers pràctics d'estiraments i entrenament.

En acabar la jornada de dissabte, 19:30h, els participants que ho desitgin tindran l'opció de participar a la cursa solidària de 10 km que Dream Runners organitza a la capital urgellenca.

Les inscripcions s'obren el divendres 21 de març de 2014 a un preu de 44€, també hi han ofertes d'inscripció a les jornades i allotjament. Tot ho podem trobar al web http://www.circuitfer.cat/jornades-trail-running. El nombre màxim d'inscripcions disponibles és de 100 places.

Comentaris

  1. Vergonyós haver de pagar per assistir a una jornada d'esport i muntanya!!! La Seu d'urgell i dirigents; assabentat que el territori i les ganes de compartir-lo son gratuites!! gràcies per ficar-nos a l'abast gent de la talla de la maria i als especialistes que aportaran informacio valuosissima ( com a guia de muntanya es mes que interessant) però em nego a pagar 44 euros per assistir a una xerrada sobre esport i muntanya! Salut i muntanya!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entenc que haurien de ser gratuïtes a causa de la temàtica? Que la temàtica justifica el cost? Les despeses hi deuen ser igual (i els recursos invertits). Una altra cosa seria entrar a valorar si el preu és alt o baix en funció del què oferiran. Ho veurem...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada