1eres Jornades de Trail Running. Fins l'any que ve!

Aquest diumenge 13 d'abril de 2104 han finalitzat les 1eres Jornades de Trail Running, realitzades a La Seu d'Urgell.

Professionals de diversos àmbits han realitzat conferències sobre diversos temes relacionats amb la pràctica del trail running, esport que any rere any va guanyant adeptes.


Per una altra banda, els participants han pogut obtenir importants coneixements. La nutrició, la prevenció de lesions o la importància de les proves d'esforç i dels estudis biomecànics han estat temes de gran interès dins d'aquestes jornades, i  tots els assistents també han pogut resoldre els seus dubtes.

Els tallers pràctics que han tancat aquestes jornades han complementat la formació teòrica obtinguda de la mà dels professionals. Els estiraments i les tècniques de carrera han estat la base dels tallers d'aquest primer any de l'activitat.

Realment aquestes jornades són necessàries i interessants. És una iniciativa que ha de seguir endavant i que ha de seguir creixent. Sense cap mena de dubte.

I quantes coses que tenim per aprendre. Sabem molt i sabem molt poc. Existeix una frase de Sòcrates, recollida pel seu deixeble, Plató, que resumiria molt fidelment aquestes jornades: "Només sé, que no sé res".

Moltes gràcies a tots! Ponents, organitzadors, col·laboradors i participants.

Força Atlètic!

PD: Ah! Per cert! Si voleu que us oferim unes barretes energètiques naturals o beguda isotònica, només ens ho heu de demanar...

Comentaris