Els Petits Jocs Olímpics. Futurs campions.

El Club Atlètic Santa Fe i l’AMPA d’Organyà, prenent el relleu del Comité Olímpic Internacional, han organitzat els Petits Jocs Olímpics. Les instal·lacions del camp de futbol de la vila han estat l’escenari escollit per a la celebració de tant reconegut esdeveniment, que ha tingut lloc aquest dissabte 11 d’Octubre.

Les curses de diverses distàncies, les curses amb tanques, les curses de relleus, el salt de llargada, el triple salt, el llançament de martell, el llançament de disc, el llançament de javelina o el llançament de pes han estat algunes de les activitats que han pogut practicar els més petits, esperonats des de molt a prop pels més grans. Molta entrega, molta competitivitat, moltes ganes i poques marranades s’han pogut veure durant aquesta primera edició de l’esdeveniment.

Un esmorzar amb coca i xocolata ha donat l’inici a aquesta magnífica activitat a les onze del matí i l’entrega de dolços premis, sobre la una del migdia, ha posat el punt i final a la primera edició dels Petits Jocs Olímpics. I tots han guanyat. Els nens un merescut premi i els pares algun quilo de més (degut a la coca, la xocolata i les llaminadures).


L’Atlètic Santa Fe segueix investigant per a poder donar una resposta a la qüestió més important d’aquesta jornada. Qui ha gaudit més durant els Petits Jocs Olímpics? Els pares o els nens?

Us deixem una petita galeria de fotografies on podreu veure aquests futurs campions en plena acció...


 Força Atlètic!

Comentaris

  1. Un matí molt divertit. N hi ha algun que corre més que molts atlètics

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada