Felicitació de Nadal. Seguirem treballant!

Oooh, quina postal més original! Aquest any hem creat una felicitació a partir d'una fotografia de l'arbre decorat de la plaça de les Homilies (l'ha creat lo President que jo no hi entenc res, però si poso "hem" queda millor). Aquest any, però, només ens desitja unes bones festes. Aquest any no ens desitja un feliç any 2015. Anem de mal en pitjor...


L'Atlètic Santa Fe us desitja a tots unes bones festes i un feliç any nou! Esperem que aquest proper any 2015 sigui millor que el 2014 (no costarà gaire). Noves activitats, més sortides i més curses. Us animem, des d'ara mateix, a participar i a col·laborar en les noves propostes de l'Atlètic Santa Fe per a l'any 2015, i entre tots aconseguir fer aquest Club una mica més gran i més pròsper. 

I com sempre, seguim oberts a noves propostes, a noves crítiques i a noves idees. Ai! A noves crítiques no, però a noves propostes i a noves idees, sí. Si voleu reportar alguna crítica... A veure, les crítiques s'han de dirigir exclusivament, directament i sense filtres al departament de presidència. Queda clar?

Força Atlètic!

Comentaris