La Marató de TV3. Belluga't per la Marató.

I mai millor dit, ja que el proper dissabte dia 13 de desembre de 2014 tindrà lloc la tradicional caminada solidària en favor de la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties del cor. L’Atlètic Santa Fe i Nòrdic Walking - Nòrdic Esport han preparat una ruta circular amb parada i esmorzar a la Font de Codonyes. L'excursió serà oberta a tothom. Grossos i xics, pobres i rics.


En l'excursió d'aquest any partirem de la Plaça de les Homilies d'Organyà a les nou del matí, seguirem fins a Fígols i enllaçarem amb el camí vell de la Font de Codonyes (trencant de Narieda). Esmorzarem a l'espai de pícnic de la mateixa font i retornarem per Romanins. El recorregut consta d’una desena de quilòmetres i té una baixa dificultat, amb la qual cosa és assequible per a tots i totes. 


L’excursió tindrà un cost de 5 euros que seran destinats íntegrament a la Marató de TV3 i el Club obsequiarà a tots els assistents amb coca i xocolata per esmorzar. 


A més, totes aquelles persones participants podran gaudir d'una exhibició de tallada de coca per part de l'Home valent i d'una demostració de repartiment de xocolata per part del Joan, esclaus del Club. Tot i que ells encara no ho saben.

Agrairem que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic (atleticsantafe@gmail.com), si és possible, per tal de poder obtenir una previsió dels participants.

T’hi esperem! Belluga’t per la Marató!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada