Entrevista a la revista Lo Banyut. Les entranyes.

La revista Lo Banyut, en la seva edició Primavera-Estiu 2015, publica una completa entrevista realitzada al president i al secretari del Club Atlètic Santa Fe. Una entrevista en la qual ens expliquen els orígens del Club, l’inesperat creixement immediat, el reconeixement aconseguit o les perspectives de futur, entre altres coses.

La secció d’esports de la revista està íntegrament dedicada a l’Atlètic Santa Fe. El Barça és a l’Sport i a Mundo Deportivo el què l’Atlètic és a Lo Banyut. I no li canviaríem pas aquesta posició. Lo Banyut és en català.

Altres anècdotes històriques i actuals de cabdal importància també són presents en la nova publicació d’aquesta coneguda revista pirinenca de resistència. Hem de saber quedar bé...

En l'entrevista que ens incumbeix, el president i el secretari parlen clar i sense embuts. És un viatge a les entranyes de l’Atlètic Santa Fe. L’entrevista ha estat transcrita d’una gravació, com les quines fan a la ràdio... però sense ràdio. Directament transcrita sobre el paper.

I algú en surt escaldat d’aquesta entrevista. Sabeu qui és? Potser ets tu... Jo la compraria, mai se sap. La revista ja és a la venda en quioscs i llibreries.

Força Atlètic!

Comentaris