Els Petits Jocs Olímpics. Diversió abans de la mona.

El Club Atlètic Santa Fe i l'AMPA d'Organyà, prenent el relleu del Comité Olímpic Internacional, organitzaran una nova edició dels Petits Jocs Olímpics. El camp de futbol de la vila serà l'escenari de tant reconegut esdeveniment, que se celebrarà el dissabte 4 d'abril de 2015 a partir de les 10:30 hores.

Aquesta vegada, els Petits Jocs Olímpics, seran més grans. Amb més participants, més jocs, més emoció i més diversió. Molta competitivitat entre els més petits de la casa, que no poden faltar a la cita. 

Les curses de diverses distàncies, les curses amb tanques, les curses de relleus, el salt de llargada, el triple salt, el llançament de martell, el llançament de disc, el llançament de javelina o el llançament de pes seran algunes de les activitats que podran practicar els més petits, esperonats des de molt a prop pels més grans.


L'esdeveniment està obert a tothom i és totalment gratuït! I és una cita obligada pels menuts, que tenen aquesta data marcada en color vermell a la seva petita agenda escolar adquirida a Cal Lluís!

I com dirien, alguns anys enrere, els companys del C.F. Organyà... AFECCIONAT, T'ESPEREM! (És molt important escriure "Afeccionat" amb una doble "c", que fa més gràcia).

Força Atlètic!

Comentaris