Els Petits Jocs Olímpics. La millor entrada de la temporada.

La millor entrada de la temporada a l'Estadi de Les Lloredes no ha estat per gaudir d'un bon partit de futbol, sinó per fruir amb els Petits Jocs Olímpics.

Un sol radiant que augura l'enyorada primavera dóna la benvinguda a tots els presents. Un degoteig constant de participants i d'acompanyants van arribant a l'estadi. Olímpic, avui. Un centenar de participants i un centenar d'espectadors han estat els encarregats d'omplir de gom a gom el camp de futbol. 

L'esverament inicial deixa pas a l'inici de l'activitat. El major esdeveniment esportiu internacional és a punt de començar. A pèl, sense cerimònia d'inauguració i amb una única bandera onejant al ritme imposat pel vent, amb l'emblema de l'Atlètic Santa Fe. Do, re, mi, fa, sol, la, si...

Coca i xocolata per agafar forces i calmar una mica els nervis. Primer contacte amb el martell, amb el disc o amb la javelina. Una de prova i comença la competició.

La música de fons anima la festa. El llançament de martell, el llançament de disc, el llançament de pes, el llançament de javelina, el salt de llargada, el salt d'alçada, les curses amb tanques o les curses de relleus són algunes de les proves dels Petits Jocs Olímpics.

Molta competitivitat entre els menuts atletes. El cansament es va acumulant durant el matí, l'escalfor del sol i l'escalfor dels espectadors incentiven la fatiga de la mainada. Un que salta, una altra que llença la javelina, uns altres que corren, un pare "ultra" que anima efusivament el seu fill, uns altres que ploren (i parlen, i ploren, i parlen, i ploren), el Xesco que està estarrufat com un gall d'indi a causa de la gran participació aconseguida...


Els Petits Jocs Olímpics cada dia són una mica més grans. Més reconeguts. Més concorreguts. Més importants. Més...

Més llaminadures! Lluís, més llaminadures! Posa'n 50, posa'n 70, posa'n 100! Posa'n 3.000.000! És el miracle de la multiplicació dels pans i dels peixos! Cada vegada n'hi ha més, de nens. I de nenes, i de pares, i de mares, i de peixos... Ai! Peixos, no.

L'energia inicial deixa pas a l'esgotament. La cerimònia de clausura comença amb el repartiment de les llaminadures entre tots els participants i segueix amb una dansa de coreografies espectacular, que tanca la reconeguda jornada esportiva. Gairebé a l'alçada de Barcelona 92! Però ells tenien una mascota, en Cobi. I nosaltres en teníem dues, en Joan i l'Home Valent.

Moltes gràcies a tots els petits participants, als pares i mares que van col·laborar i a tots els espectadors. Al pare "ultra", a les dues mascotes i, per sobre de tot, a l'AMPA de l'Escola Miret i Sans d'Organyà. I a tots els pans, i a tots els peixos i...

Us deixem l'enllaç a la galeria d'imatges de la jornada...

Galeria fotogràfica dels Petits Jocs Olímpics

Companys del C.F. Organyà, quan vulgueu omplir de gom a gom el camp de futbol... Aviseu-nos, que un partit de futbol no és suficient!

Força Atlètic!

Comentaris