Vertical Quiri 2015. Canvi de cronista.

*L'Atlètic Santa Fe us comunica que ha contractat els serveis d'un nou cronista. El nou cronista ha rebutjat ofertes importants de grans clubs esportius per a poder ésser part activa de l'Atlètic Santa Fe. De moment no en desvetllarem la seva identitat, ja que aquest fet podria posar en perill la seva integritat física i moral. Molta sort, nou cronista!

Vertical Quiri 2015. Des de l'altre costat.

Els tres protagonistes eren a Noves de Segre a quarts de vuit del matí, carregats com a rucs. Dos ordinadors, una impressora, una caixa plena de números, un grup electrogen… Van començar a muntar la paradeta i a les vuit en punt una colla de gent, gairebé fanàtica, ja demanava quin era el seu dorsal. Com et dius? Peláez. Dorsal 16, el teu pare ha de signar l’autorització. I tu? González. A veure, número de llicència... Dorsal 289. Jo em vinc a inscriure. Doncs tu més car, per no haver-te inscrit abans.

Mentre això passava, dos dels nostres herois agafaven el 4x4 i enfilaven amunt. L’últim tros, caminant. Amb el grup electrogen a l’esquena, un. L’ordinador i una cadira, l’altre. En arribar a dalt, vells coneguts. Hola Germán, com va? I l’Agustí amb la seva càmera de fotos. Fem una prova per passar les dades amb l’Internet del mòbil. Sí, ho provo. Sembla que va bé... Ara no sé què passa. Abans ho he fet i ara no va. Ja està. Tot Ok.


La canalla ja surt! Introdueix l’hora a l’ordinador. Al cap de poca estona, comencen a arribar nens, de 8 o 9 anys! Pobrets, tan petits. I entre nen i nen, algun caminador. Tolon, tolon! Alerta! Que ja arriben els primers! Lo 106, diu un. Ok, diu l’altre. Ok, diu l’àrbitre de la FEEC, que també voltava per allà. Lo 290! Ep, els primers homes! Lo 44 i lo 57 arriben agafats de la mà! Quin poso primer? L’àrbitre diu que només en pot guanyar un. Lo 61! Ja tenim el podi femení. Lo 90!, lo 41!, lo 97!. Los d’Organyà no arriben! Els nostres amics començaven a estar una mica amoïnats. Lo 94!, lo 79!, lo Xavi Alet! Lo Xavi Alet? Quin número té? Lo 207! Sembla cansat, quina calor! Quin temps he fet? 47’43”. No em distreguis que en van arribant més. Lo segon "atlètic" en arribar va ser lo Jordi Vilana. Bé, Jordi, bé! I després tres de patac; lo Joan Vilana, l’Òscar Albós i lo Frank Silla! Encara en falten dos, diu un. Espero que no els hi hagi passat res. Lo Jordi Alet m’extranya, ja que està molt fort... Potser ha patit una "pàjara". Calla, que ja arriben! Amb lo Lluís Roig trepitjant-li els talons. Molt bé, nois. Ja hi som tots!

Arriba el darrer i els nostres protagonistes agafen els trinquets i cap avall. Mengen una mica de xocolata i formatge a l’avituallament de baix i pugen al 4x4 amb l’àrbitre de la FEEC, un noi de les Terres de l’Ebre prou trempat. Al local social de Noves es retroben amb l’altre company. Ha anat tot bé? Aquí baix marxava la cobertura, però al final ho he pogut rebre. Bé nois! Una altra vegada tot ha sortit segons el previst! Entrepà de botifarra i cap a Organyà.

Força Atlètic!

Classificació

Comentaris

  1. Molt bona aquesta crònica des del "costat fosc"

    ResponElimina
  2. relaxing cup of café con leche in la Plaza Mayor14 de maig del 2015, a les 8:22

    A la afoto se us veu molt estressats...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada