Recull d’experiències. Turp, Ares i càmeres.

Ei! Sí, sí! Hola! Un, dos! Un, dos! Provant! Amb el nou cronista desaparegut en combat i el vell cronista amb una muntanya de papers a sobre la taula arriba amb retard un recull d’experiències de l’Atlètic Santa Fe.

Un parell d’excursions i una entrevista. Una entrevista i un parell d’excursions. La Serra de Turp, la Serra d’Ares i les càmeres.

Un entorn privilegiat. Les càmeres captant alguns dels racons i els ulls descobrint nous indrets. La Serra de Turp i la Serra d’Ares. Tan a prop i tan lluny.


Un poble vigilat per les càmeres durant els darrers dies. “El Foraster”, “Cafeïna Tour” i algunes excursions. Molta publicitat per alguns i molt poca per uns altres. Descompensació. Quatre dies. Quatres gats. I la soga... al coll.

La directiva de l’Atlètic Santa Fe davant de les càmeres, guanyant terreny. Un cop de puny damunt de la taula. Petits entre els grans i grans entre els petits. I amb aquella fe. La fe de la santa, que també és la nostra. Santa Fe.

I aquest dijous estarem davant de la pantalla, veient “Cafeïna Tour”. Arribant al punt més àlgid amb l'aparició de la directiva de l’Atlètic Santa Fe, entrant a la casa de tothom. Mal afaitats, no massa mudats, més aviat despentinats...

Compensats! Per aquelles dones de més edat. Les del públic, les de la coral, les de les sardanes... Perruqueries plenes poques hores abans. Un dissabte de comunions. El millor dels seus vestits. Fa gràcia. Fan goig.

Ho deixo aquí, que és tard i vol ploure. I tinc son. I feina. I son. I feina. I no tinc temps. I son. I feina...

Força Atlètic!


Comentaris

  1. tot continua igual, men vaig a l'atletic canelles, menys mafia!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada