Belluga't per la Marató. Dilluns.

Tres-cents noranta-cinc. Tres-cents noranta-cinc euros recaptats mitjançant l'activitat "Belluga't per la Marató!". Tres-cents noranta-cinc euros de donatiu a la Marató de TV3, per a la seva lluita contra la diabetis i l'obestitat

Tres-cents noranta-cinc milions de gràcies a tots els quins heu col·laborat amb l’activitat. Tres-cents noranta-cinc milions de gràcies a tots els quins us heu “bellugat” per la Marató de TV3, a tots aquells i totes aquelles que heu cregut fermament que la vostra presència en una activitat ajudava a sumar.

Amb aquesta gent sí que som imparables. Aquesta gent és la quina converteix aquest país en un país més gran, aquesta gent és la quina ha aconseguit que, dilluns al matí, en despertar-nos, tots nosaltres ens sentíssim orgullosos del nostre país i de la nostra cultura, i que immediatament després haguem sentit un calfred; indicador d’orgull, sorpresa i satisfacció. Set milions quinze mil tres-cents seixanta-set euros entre tots (7.015.367 €). I la pell... de gallina.


L’Atlètic Santa Fe ha col·laborat, dins de les seves possibilitats, de la millor manera que ha pogut (o de la millor manera que ha sabut), i va ingressar els tres-cents noranta-cinc euros el mateix dilluns, a primera hora. En efectiu, tal i com varen ésser recollits.

Vam sortir del banc (de la competència) amb una rialla a la cara (poques vegades sortim d’un banc amb una rialla a la cara, si no t’ha atès el Secretari del Club). Una rialla que mostrava que havíem fet tot el què estava al nostre abast per intentar ajudar a aquests malalts, i que havíem intentat fer tot el possible per a recollir tres-cents noranta-cinc euros. I que els havíem donat. Només tres-cents noranta-cinc. És el nostre granet de sorra, que per nosaltres és immens.

Us deixem l’enllaç directe a la galeria fotogràfica de l’activitat...

Galeria d'imatges "Belluga't per la Marató 2015"

Gràcies a tots els quins ho heu fet possible. A tots aquells i a totes aquelles que ens heu fet sentir una mica més grans, més solidaris.

Volem agrair, també, la predisposició a col·laborar que ens han mostrat totes aquelles persones que, tot i no poder assistir a la caminada, ens ho han fet saber i/o ens han fet arribar les seves aportacions igualment. I també volem agrair a Nòrdic Walking la seva col·laboració, que ens ha permès incrementar aquest donatiu, que també és seu.

Força Atlètic!

Comentaris