La Marató de TV3. Belluga't per la Marató.

Ja hi tornem a ser. El temps, vola. El proper diumenge dia 13 de desembre de 2015 tindrà lloc la tradicional caminada solidària en favor de la Marató de TV3, aquest any dedicada a la diabetis. L’Atlètic Santa Fe i Nòrdic Walking - Nòrdic Esport han preparat una ruta fins a la Font Bordonera. En aquest espai s'obsequiarà a tots els participants amb un bon dinar (si el temps ho permet). L'excursió serà oberta a tothom. Grossos i xics, pobres i rics.


En l'excursió d'aquest any partirem de la Plaça de les Homilies d'Organyà a les 11 hores del matí (hem modificat l'horari de sortida indicat en el cartell) i seguirem fins a la coneguda font per parar a dinar. Posteriorment tornarem a la vila de les Homilies a peu o, amb cotxe. Aquells participants que no vulguin quedar-se a dinar podran seguir fins a Organyà per a ésser a dinar a casa. El recorregut té una baixa dificultat, amb la qual cosa és assequible per a tots i totes.

L’excursió tindrà un cost de 10 euros que seran destinats íntegrament a la Marató de TV3 i el Club obsequiarà a tots els assistents amb el dinar. Esperem no haver d'entrar en números vermells.

Agrairem que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic (atleticsantafe@gmail.com), si és possible, per tal de poder obtenir una previsió dels participants.

T’hi esperem! Belluga’t per la Marató!

Comentaris