Els Petits Jocs Olímpics. Plantem les llavors.

Un sol radiant que augura l'enyorada primavera dóna la benvinguda a tots els presents. Un degoteig constant de participants i d'acompanyants van arribant a l'estadi. Olímpic, avui. Un centenar de participants i un centenar d'espectadors han estat els encarregats d'omplir de gom a gom el camp de futbol. 

L'esverament inicial deixa pas a l'inici de l'activitat. El major esdeveniment esportiu internacional és a punt de començar. A pèl, sense cerimònia d'inauguració i amb una única bandera onejant al ritme imposat pel vent, amb l'emblema de l'Atlètic Santa Fe. Do, re, mi, fa, sol, la, si...

Coca i xocolata per agafar forces i calmar una mica els nervis. Primer contacte amb el martell, amb el disc o amb la javelina. Una de prova i comença la competició.

La música de fons anima la festa. El llançament de martell, el llançament de disc, el llançament de pes, el llançament de javelina, el salt de llargada, el salt d'alçada, les curses amb tanques o les curses de relleus són algunes de les proves dels Petits Jocs Olímpics.

Molta competitivitat entre els menuts atletes. El cansament es va acumulant durant el matí, el sol es va amagant darrere de les nuvolades. Els Petits Jocs Olímpics cada dia són una mica més grans. Més reconeguts. Més concorreguts. Més importants.


L'energia inicial va deixant pas a l'esgotament. El repartiment de llaminadures entre tots els petits campions tanquen l'edició 2016 dels Petits Jocs Olímpics. Una més.

Algun futur campió potser haurà passat per Les Lloredes durant alguna de les edicions dels Petits Jocs Olímpics, ja que "som lo que sembrem" i, l'Atlètic Santa Fe, està plantant les llavors.

Moltes gràcies a tots els petits participants, als pares i mares que van col·laborar i a tots els espectadors. I, per sobre de tot, a l'AMPA de l'Escola Miret i Sans d'Organyà.

Us deixem l'enllaç a la galeria d'imatges de la jornada...

Galeria fotogràfica dels Petits Jocs Olímpics

Força Atlètic!

Comentaris