Nova secció de ciclisme. Com un nen amb sabates noves.

Fruit de la petició d'algunes persones vinculades al ciclisme, hem decidit crear una nova secció per tal de poder incorporar a tots el amants de la bicicleta a la nostra gran família (m'ha quedat emotiu i tot aquest tros final...). L'Atlètic Santa Fe estrena la secció de ciclisme amb la voluntat d'oferir a tots els socis i sòcies un major ventall d'activitats i serveis. 

El Club ja forma part de la Federació Catalana de Ciclisme i tramita les llicències federatives per a tots aquells socis interessats. I per a aquelles sòcies, també. Amb la llicència federativa queden coberts els accidents que puguin patir tots els esportistes federats durant la pràctica de l'esport. Sortida individual o col·lectiva de club. Entrenament individual o col·lectiu. Participació en competició federada. Participació en activitat esportiva de la Federació Catalana o dels clubs afiliats. 


Esperem comptar amb el suport de totes aquelles persones vinculades al ciclisme per tal de poder fer una mica més gran l'Atlètic Santa Fe i la nova secció que estrenem. Si ets un amant de la bicicleta, fes-te soci de l'Atlètic Santa Fe i gaudeix de tots els avantatges que oferim per només 15 euros anuals. T'apuntes?

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (info@atleticsantafe.cat).

Força Atlètic!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada