dilluns, 4 d’abril de 2016

Nova secció de ciclisme. Com un nen amb sabates noves.

Fruit de la petició d'algunes persones vinculades al ciclisme, hem decidit crear una nova secció per tal de poder incorporar a tots el amants de la bicicleta a la nostra gran família (m'ha quedat emotiu i tot aquest tros final...). L'Atlètic Santa Fe estrena la secció de ciclisme amb la voluntat d'oferir a tots els socis i sòcies un major ventall d'activitats i serveis. 

El Club ja forma part de la Federació Catalana de Ciclisme i tramita les llicències federatives per a tots aquells socis interessats. I per a aquelles sòcies, també. Amb la llicència federativa queden coberts els accidents que puguin patir tots els esportistes federats durant la pràctica de l'esport. Sortida individual o col·lectiva de club. Entrenament individual o col·lectiu. Participació en competició federada. Participació en activitat esportiva de la Federació Catalana o dels clubs afiliats. 


Esperem comptar amb el suport de totes aquelles persones vinculades al ciclisme per tal de poder fer una mica més gran l'Atlètic Santa Fe i la nova secció que estrenem. Si ets un amant de la bicicleta, fes-te soci de l'Atlètic Santa Fe i gaudeix de tots els avantatges que oferim per només 15 euros anuals. T'apuntes?

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (info@atleticsantafe.cat).

Força Atlètic!

1 comentari :