Belluga't per la Marató! Aquells fills de puta de Fígols.

Aquells fills de puta de Fígols no han pogut amb nosaltres. Per sort, l'Atlètic Santa Fe no els ha donat mai ni aigua. No vam moure ni el dit petit del peu esquerre. L'aigua tèrbola mai serà aigua clara. Dos-cents setanta euros i vuit cèntims. Dos-cents setanta euros i vuit cèntims recaptats mitjançant l'activitat "Belluga't per la Marató!". Dos-cents setanta euros i vuit cèntims de donatiu a la Marató de TV3, per a la seva lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.


Dos-cents setanta milions de gràcies a tots els qui heu col·laborat amb l’activitat. Dos-cents setanta milions de gràcies a tots els quins us heu “bellugat” per la Marató de TV3, a tots aquells i totes aquelles que heu cregut fermament que la vostra presència en una activitat ajudava a sumar.

Amb aquesta gent sí que som imparables. Aquesta gent és la quina converteix aquest país en un país més gran, aquesta gent és la quina ha aconseguit que, dilluns al matí, en despertar-nos, tots nosaltres ens sentíssim orgullosos del nostre país i de la nostra cultura, i que immediatament després haguem sentit un calfred; indicador d’orgull, sorpresa i satisfacció. Vuit milions quatre-cents noranta mil sis-cents set euros entre tots (8.490.607 €). I la pell... de gallina. Aquells fills de puta de Fígols no han pogut amb nosaltres.


L’Atlètic Santa Fe ha col·laborat, dins de les seves possibilitats, de la millor manera que ha pogut (o de la millor manera que ha sabut), i va ingressar els dos-cents setanta euros i vuit cèntims el mateix dilluns, a primera hora. En efectiu, tal i com varen ésser recollits.

Vam sortir del banc (de la competència) amb una rialla a la cara (poques vegades sortim d’un banc amb una rialla a la cara, si no t’ha atès el Secretari del Club). Una rialla que mostrava que havíem fet tot el què estava al nostre abast per intentar ajudar a aquests malalts, i que havíem intentat fer tot el possible per a recollir dos-cents setanta euros i vuit cèntims. I que els havíem donat. Només dos-cents setanta euros i vuit cèntims. És el nostre granet de sorra, que per nosaltres és immens. Aquells fills de puta de Fígols no han pogut amb nosaltres.

Gràcies a tots els qui ho heu fet possible. A tots aquells i a totes aquelles que ens heu fet sentir una mica més grans, més solidaris.

Volem agrair, també, la predisposició a col·laborar que ens han mostrat totes aquelles persones que, tot i no poder assistir a la caminada, ens ho han fet saber i/o ens han fet arribar les seves aportacions igualment. I també volem agrair a Nòrdic Walking la seva col·laboració, que ens ha permès incrementar aquest donatiu, que també és seu.

Força Atlètic!

Comentaris

  1. Hauríeu de revisar la manera que teniu de dir les coses. Aquest títol de l'article és vergonyós. Tal com està escrit significa que tots els del poble són uns fills de puta.

    ResponElimina
  2. Es un comentari fora de lloc i fàcilment malinterpretable.... Malegra molt veure la mobilització de tot un poble a favor de la Marató i espero que continuï siguent així sempre, diu molt de com son la gent. Però m'entristeix veure que de la mateixa manera que es presumeix de no haver estat estafat per "aquells fills de puta de Fígols" ara no hi hagui cap gest de disculpa al poble de Fígols i a la seva gent.... Mes que res perque "aquells fills de puta de Fígols" en realitat son; "aquells fills de puta de pares de la Nadia", la resta per sort no en tenim cap culpa i compartim la mateixa ràbia dhaver estat enganyats com qualsevol altra persona.

    ResponElimina
  3. Quan us referiu a "Aquells fills de puta de Figols" a qui us referiu? Si es ha dos persones, no son de Figols, i si no esteu insultant a tot un poble, i no estaria de mes un escrit de disculpa a la gent de Figols.

    ResponElimina
  4. Em sembla vergonyós que des del blog d'una entitat esportiva es s'escrigui d'aquesta manera.
    És millor escriure amb més seny i educació i menys ràbia i odi als dits.
    L'escrit és més propi d'un adolescent enfurismat i carregat de testosterona que d'algú que representa un club esportiu.

    ResponElimina
  5. A més de deixar-ho clar en el text i en la foto. Podeu posar un mapa, un dibuix i una fletxa també, companys de l'Atlètic? N'hi ha que no ho entenen...

    ResponElimina
  6. El que molesta es que poseu que són de Fígols i de Fígols no en tenen res!! Això és el que molesta!!! Ho enteneu??? Ho tmb necessiteu un mapa??

    ResponElimina
  7. I vosaltres no enteneu que el que molesta es que poseu que són de Fígols i no es així??

    ResponElimina
  8. També podeu posar " Aquells fills de puta d'Organya" que hi tenen una botiga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada