Els Petits Jocs Olímpics. Preparats, llestos... ja!

El Club Atlètic Santa Fe i l'AMPA d'Organyà, prenent el relleu del Comité Olímpic Internacional, organitzaran una nova edició dels Petits Jocs Olímpics. El camp de futbol de la vila serà l'escenari de tant reconegut esdeveniment, que se celebrarà el divendres 14 d'abril de 2017 de les 10:30 a les 13:00 hores.

Aquesta vegada, els Petits Jocs Olímpics, seran més grans. Amb més participants, més jocs, més emoció i més diversió. Molta competitivitat entre els més petits de la casa, que no poden faltar a la cita, una cita que l'any 2016 va comptar amb més d'un centenar de nens i nenes.

Les curses de diverses distàncies, les curses amb tanques, les curses de relleus, el salt de llargada, el triple salt, el llançament de martell, el llançament de disc, el llançament de javelina o el llançament de pes seran algunes de les activitats que podran practicar els més petits, esperonats des de molt a prop pels més grans.


L'esdeveniment està obert a tothom, és totalment gratuït i no fa falta inscripció prèvia. I és una cita obligada pels menuts, que tenen aquesta data marcada en color vermell a la seva petita agenda escolar.

Força Atlètic!

Comentaris