Arriba una nova edició de la Marató de Boumort. Som-hi!

Després d'una tercera edició passada per aigua, fang i neu iniciem la quarta edició de la Marató de Boumort, que tindrà lloc el proper dissabte 26 d'Octubre de 2019 a Organyà. La cursa transcorrerà pels indrets més emblemàtics de la zona i de la Serra de Boumort, mantenint les dues distàncies (Marató - 45 km i Mitja Marató - 23 km) i la caminada de marxa nòrdica de 14 km, a més del Petit Boumort i les curses per a la mainada. La Marató de Boumort és una opció molt recomanable per  aconèixer aquest meravellós entorn de cérvols i boscos de pins, justament acabada la brama del cèrvol.


La Serra de Boumort és un Espai d'Interès Natural Nacional d'una riquesa faunística impressionant que forma par de la Reserva Nacional de Caça del Boumort. Cérvols, isards, galls fers, cabirols, daines, voltors, trencalossos o àguiles conviuen en aquesta immensa serra de bellesa extraordinària.

Obrirem inscripcions en breu! Podreu trobar tota la informació de l'esdeveniment a http://atleticsantafe.cat/maratoboumort/

Us hi esperem!

Comentaris